Komedija / drama

Vojna akademija 2

Režija
Milena Depolo
Glavne uloge
Bojan Perić
Radovan Vujović
Ivan Mihailović
Branko Janković
Jelisaveta Orašanin
Tijana Pečenčić
Dragana Dabović
Nikola Rakočević
Tamara Dragičević
Nevena Ristić
Komedija / drama

Vojna akademija 2

Vojna akademija 2

Sadržaj:

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli?
Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici.
Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu će te saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica. Pogledajte uzbudljivi filmski nastavak popularne serije koja je postavila nove standarde i pronađite odgovore na sva vaša pitanja.

Originalni naslov:

Vojna akademija 2

Početak prikazivanja:

6.11.2013.

Dužina trajanja:

120 min

Država/Godina:

SRB/2013

Žanr:

Komedija/Drama

Režija:

Milena Depolo

Distribucija:

Art Vista doo

Glumci:

Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić

Podelite ovaj sadržaj