Komedija

Patuljci sa naslovnih strana

Režija
Milorad Milinković
Glavne uloge
Gordan Kičić
Boris Milivojević
Aleksandar Radojičić
Milena Radulović
Marko Gvero
Jelena Đukić
Ljuba Bandović
Tamara Krcunović
Rale Milenković
Olga Odanović
Novak Radulović
Komedija

Patuljci sa naslovnih strana

Patuljci sa naslovnih strana

Sadržaj:

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?
Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa.
Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Originalni naslov:

Patuljci sa naslovnih strana

Početak prikazivanja:

2.2.2017.

Dužina trajanja:

92 min

Država/Godina:

SRB/2017

Žanr:

Komedija

Režija:

Milorad Milinković

Distribucija:

Art Vista doo

Glumci:

Gordan  Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović, Novak Radulović

Podelite ovaj sadržaj