Ekipa filma Smrdljiva bajka povodom  50.000 gledalaca posetila korisnike Prihvatlišta.

Ekipa filma “Smrdljiva bajka”, u subotu je korisnicima “Prihvatilišta za odrasla i stara lica” u Komudraškoj  priredila veče za pamćenje. Za njih je priređena projekcija filma, nakon čega su im uručeni pokloni, a usledila je i večera.

Projekciji filma, koja je u improvizovanoj sali organizovna zahvaljujući bioskopu Roda Cineplex,  prisustvovalo je više od sto korisnika prihvatilišta.

Film posvećen njima, kako je u kratkom obraćanju istakao scenarista i reditelj Miroslav Momčilović, doživeli su emotivno, do suza. Raspoloženje im je popravio poklon ekipe na kraju filma. Glumci Miloš Samolov, Aleksandar Đurica, Jovo Maksić, nagrađeni su aplauzom, a najviše  Žarko Laušević, koga  su pozdravili sa “legendo”.

Da događaj bude potpun i nezaboran za korisnike prihvatilišta pobrinio se ketring restorana „Baštino“, koji im je pripremio večeru, kompanija „Vox Elektronics“ poklonika je Prihvatilištu televizor, a Žarko Laušević je poklonio svoje knjige, koje je im je uz razgovor i potpisivao.

Jake utiske sa ovog događaja nosi i autorska ekipa, koja je u duhu priče iz filma o dvoje beskućnika, Momi i Emi, obeležila bioskopski rezultat 50.000 gledalaca sa korisnicima i  zaposlenima u ovoj ustanovi.