Televizijska i filmska distribucija primarna je delatnost Art Viste. Poslovanje u prvim godinama smo bazirali na distribuciji televizijskih sadržaja, a poslednjih godina smo se specijalizovali za distribuciju domaćih ostvarenja koja su postigla više nego izuzetan uspeh kod publike u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i na evropskom tržištu.

Samo u bioskopskoj sezoni 2016/2017 filmove iz naše distribucije je pogledalo više od 630.000 hiljada gledalaca.

U periodu od 2012. do 2018. godine distribuirali smo domaće filmove, Prokleti pas, The Books of Knjige: Slučajevi pravde, Kozje uši, Biser Bojane, Zona Zamfirova drugi deo, Santa Maria della Salute, Vojna akademija 3 – novi početak, Dnevnik mašinovođe, Braća po Babine linije, Smrdljiva bajka, Kad ljubav zakasni, Vojna akademija 2, Vir, Love hunter, Branio sam mladu Bosnu, Peti leptri 3D, Gorčilo- jesi li to došao da me vidiš, Za kralja i otadžbinu, kao i strana ostvarenja Tengo ganas de ti i Spring breakers.

Do kraja 2018. godine u planu su i nova ostvarenja Južni vetar, Zaspanka za vojnike i Taksi bluz.

Filmska i televizijska distribucija uvek je činila sastavni deo poslovanja naše firme. Naš cilj je da kroz bioskopsku mrežu koju posedujemo, kao i saradnjom sa drugim lokalnim prikazivačima, nezavisnim producentima obezbedimo najbolje uslove za plasman i distribuciju filmova na tržištu Srbije i Crne Gore, kao i šire, u region i Evropi.

Verujemo da je kreativna distribucija jedini način da se postignu najbolji rezultati tokom eksploatacije filma.